DANIA OBIADOWE
Do każdego zestawu obiadowego surówki oraz do wyboru: ziemniaki, frytki lub ryż.
Zalecane dla urządzeń mobilnych
1. SCHAB PO SZWAJCARSKU (200 g) 2. SCHAB Z KAPUSTĄ ZASMAŻANĄ (200 g) 3. SCHAB Z PIECZARKAMI I SEREM (200 g) 4. SCHAB DE LUXE z duszoną cebulką (200g) 5. SCHAB z masłem czosnkowym 6. SCHAB PANIEROWANY (150g) 7. SCHAB ZAPIEKANY bekonem, pieczarkami i cebulką smażoną 8. SCHAB 3 SERY zapiekany mozzarellą, pleśniakiem i fetą 9. SCHAB ZAPIEKANY pieczarkami i pomidorem 10. SCHAB PO MEKSYKAŃSKU (ostry) 11. PIERŚ DE LUXE z duszoną cebulką (200 g) 12. PIERŚ PANIEROWANA (150 g) 13. PIERŚ PO KRÓLEWSKU z ananasem i serem (200 g) 14. PIERŚ Z SEREM I PIECZARKAMI (200 g) 15. PIERŚ NA OSTRO (bardzo ostra) panierowana w chilli i z boczkiem (200 g) 16. PIERŚ W CIEŚCIE 17. PIERŚ W CIEŚCIE z jajkiem sadzonym 18. PIERŚ GRILLOWANA (do wyboru: z boczkiem) 19. PIERŚ ŁUKASZA nadziewana sosem porowo-serowym 20. PIERŚ ZAPIEKANA pomidorem i serem 21. PIERŚ ZAPIEKANA NA OSTRO 22. PIERŚ JACKA filet z owocami 23. PIERŚ NADZIEWANA z papryką i serem 24. FILET Z GRILLA filet z grilla w sosie porowo-serowym 25. FILET Z GRILLA filet z grilla w sosie brokułowo-serowym 26. DEVOLAY z masłem czosnkowym, ziołami i serem 27. DEVOLAY z masłem lub serkiem topionym 28. CORDON BLEU w sosie czosnkowym 29. PIERŚ BOLOGNESE zapiekana serem 30. SCHAB z jajkiem gotowanym, pomidorem, ogórkiem kiszonym 31. KOTLET SZEFA pierś nadziewana pomidorem, pieczarką i sosem gorgonzola 32. PIEROGI Z MIĘSEM (10szt.) |
ZESTAW ZWYKŁY 17,50 17,50 17,50 17,50 17,50 17,00 17,50 18,50 17,50 18,00 17,50 17,00 17,50 17,50 17,50 17,50 18,00 17,50 17,50 17,50 17,50 17,50 17,50 17,50 18,00 17,50 17,50 17,50 18,00 17,50 18,00 11,00 |
ZESTAW XL
(podwójna porcja mięsa) 22,00 22,00 22,00 22,00 22,00 21,50 22,00 23,00 22,00 22,50 22,00 21,50 22,00 22,00 22,00 22,00 22,50 22,00 22,00 22,00 22,00 22,00 22,00 22,00 22,50 22,00 22,00 22,00 22,50 22,00 22,00 |